L’alcaldable del PP, Josep Bou, ha anunciat que presentarà candidatura en el ple d’investidura, aquest dissabte, a l’Ajuntament de Barcelona. “Volem una Barcelona lliure de separatisme i populisme”, ha reclamat Bou, que ha explicat que els dos regidors del PP no creuaran la plaça de Sant Jaume, com fa tota la Corporació Municipal, per anar a saludar el president de la Generalitat, Quim Torra.

“No donaré la mà a Torra de cap manera”, ha dit Bou, que ha criticat que el president hagi “esquivat” el rei Felip VI a Barcelona, que hagi “desacatat” la Constitució i que digui que “la majoria de catalans que ens sentim espanyols no comptem per a ell”.

Critica la presència de Forn en la investidura

Josep Bou ha criticat que el cap de llista de JxC, Joaquim Forn, que aquest divendres ha anat a l’Ajuntament a fer tràmits, pugui assistir al ple d’investidura, dissabte. “Està a la presó! No entenem que pugui recollir l’acta!”, ha exclamat Bou, que ha afirmat que Forn “presumptament ha comès un delicte molt greu” i creu que no hauria d’assistir a “un acte democràtic”. “Acatem que el Tribunal Suprem ho hagi permès, però estic en total desacord”, ha sentenciat.