Josep Bou PP

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha defensat que una empresa seva, Bahía Franc SL, tingui llogat un local a un club cannàbic, tal com ha publicat ‘Nació Digital’. Argumenta que és absolutament legal, que té tots els permisos de l’Ajuntament i que no hi ha cap queixa veïnal. En declaracions a TV3, ha explicat que té llogat aquest local des del 2017, quan no era regidor del PP.

Es dona el cas que el 2016 el PP va votar en contra de la regulació de l’Ajuntament sobre els clubs cannàbics. L’ara líder municipal del PP ha dit que ha visitat l’associació i que el local està “molt ben arreglat”. Bou ha indicat que pensa respectar el contracte signat durant cinc anys perquè ell compleix la seva paraula i ha insistit que altres activitats com un “bar senzill o una cafeteria” generen més molèsties.

“Ells no tenen ni cadires fora. No amoïnen ningú”, ha reiterat. Josep Bou cobra 875 euros al mes pel lloguer del local, que té 105 metres quadrats i està situat a la cantonada de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat amb el passeig de Maragall.