El president del Grup Municipal del PP, Josep Bou, reconeix que només ha rebut una dosi de la vacuna de la covid-19, tot i que ja podria haver rebut la tercera. En una entrevista al ‘Cafè d’idees’, de TVE, ha explicat que al principi de la pandèmia “no hi havia vacunes per a tothom”, i que va quedar impactat pels estralls del virus. “Soc conseller de Cementiris i he vist moltes caixes apilades, moltes”, relata.

Primer de tot, que es vacunessin els treballadors

Davant d’això, Bou va parlar amb els seus treballadors i els va dir que no es vacunaria fins que tots ells estiguessin immunitzats. El popular té una empresa familiar de forns de pa repartits per tot Catalunya, on treballen una vuitantena d’empleats, alguns d’ells molt joves, que no es van poder vacunar fins al juliol. Quan van estar-ho tots i va poder demanar hora, explica que l’endemà va agafar febre i va saber que havia contret la covid. Bou ha relatat a l’entrevista que, després de tenir la malaltia, va haver d’esperar sis mesos per poder-se vacunar, tot i que a l’agost es van canviar els criteris i l’espera es va reduir a només dos mesos. Finalment, al novembre, va rebre la primera dosi del vaccí i ja té hora per al 23 de desembre per rebre la segona dosi.

El líder municipal dels populars assegura que no se sent malament per no haver rebut encara la pauta completa i defensa que creu “profundament” en les vacunes.

“Vaig passar la covid perquè he estat a tot arreu: a Ciutat Meridiana, a Torre Baró, amb ocupes”

Bou creu que era molt fàcil que s’acabés contagiant de la covid perquè ha estat “a tot arreu”. “Havia de passar-la, perquè he estat entre Ciutat Meridiana, Torre Baró, que són gent estupenda, i amb ocupes a Ciutat Vella”. El popular afirma, però, que ho assumeix tot. “Fins i tot la meva mort”, ha sentenciat.