Joaquim Forn cartell JxC

El candidat de JxC a l’alcaldia, Joaquim Forn, farà tres intervencions durant la campanya de les eleccions municipals del 2019 des de la presó de Soto del Real. La formació ha demanat a la Junta Electoral que autoritzi Forn a ser present en una roda de premsa, aquest divendres, com ja van fer durant la campanya de les generals altres presos independentistes.

A més, JxC vol que Joaquim Forn intervingui el divendres 17 de maig en una conversa amb l’expresident Carles Puigdemont i la número dos de la llista, Elsa Artadi. També està previst que Forn pugui intervenir des de la presó en el míting final de campanya, el divendres 24 de maig. L’equip de campanya de JxC reconeix que allà on no pugui arribar el candidat hi serà Elsa Artadi.

“Creiem en Barcelona!”, el lema de campanya

Junts per Catalunya ha presentat aquest dimarts el cartell i lema de campanya, que serà: “Creiem en Barcelona!”. En concret hi haurà dos cartells, un amb la imatge de Joaquim Forn i un altre amb la cara d’Elsa Artadi. El codirector de campanya, Josep Rius, ha dit que JxC ofereix un projecte i un lideratge -Forn i Artadi- per a 20 anys.

Quan li han preguntat si aquesta consideració porta una crítica implícita a ERC, Rius ha dit que les seves paraules no van en contra de cap candidatura i que “és una obvietat” que Barcelona necessita “un lideratge, projecte i energia”.