Jordi Graupera s’ha reunit amb 300 simpatitzants de la seva candidatura per arrencar els motors de la campanya electoral. El candidat de Barcelona És Capital els ha animat a fer campanya amb ell “per guanyar visibilitat”, tant al carrer com a les xarxes socials. A més, durant la trobada que ha mantingut al Casinet d’Hostafrancs, ha apuntat qui seran els seus rivals directes a les eleccions municipals del 2019.

En concret, Graupera ha assegurat que esmerçarà esforços contra Elsa Artadi (JxC) i, en especial, Ernest Maragall (ERC). El periodista i filòsof ha acusat el republicà de pactista i s’hi ha referit com “un socialista de 80 anys que ha estat tota la vida pactant amb els poders de la ciutat”. També ha carregat contra l’estratègia d’ERC per escollir els candidats: “A les properes eleccions ens presentaran una patata punxada amb un escuradents”.

Graupera recorre a la Junta Electoral pel debat a betevé

Justament aquest dilluns, la llista de Barcelona És Capital també ha presentat un escrit a la Junta Electoral Provincial de Barcelona per reclamar ser present en el debat de candidats que celebrarà betevé divendres, 10 de maig, primer dia de campanya electoral. Graupera al·lega que dins de la seva llista hi ha Gerard Ardanuy (regidor actual a l’Ajuntament) i que, per això, li correspon presència als mitjans de comunicació públics.