En el mateix comunicat, MK Premium exigeix a Colau que es retracti d’un apunt que va fer a Facebook en què criticava la praxi de la immobiliària, i no descarta accions judicials també contra ella. L’alcaldessa va definir MK Premium com “una immobiliària que en els últims dies ha protagonitzat un mediàtic cas d’assetjament immobiliari per buidar de llogaters un edifici del barri del Raval”

A la demanda, d’acte de conciliació, reclama 3.000 euros com a indemnització per danys i perjudicis patrimonials. L’empresa explica en un comunicat que considera els fets com “d’especial gravetat”, perquè les acusacions són “tendencioses i infundades”. Considera que les “injúries i calúmnies neixen amb l’ànima de malmetre greument la reputació i imatge de l’empresa, perjudicant greument els seus interessos econòmics.

Diferents membres de l’equip de govern municipal, inclosa la mateixa alcaldessa, polítics i partits polítics ja s’han pronunciat a les xarxes socials amb mostres de suport cap a la regidora.