Les obres previstes a Barcelona els mesos vinents tiraran endavant, tot i el canvi de govern. Aquest dilluns al matí, el nou enginyer en cap del consistori, Oriol Altisench, ha assegurat que “no parem res” i que, de moment, tot continuarà tal com estava programat. “El nou govern fa dues setmanes que funciona. Hi ha una voluntat molt clara de no aturar res i, per descomptat, tot continua“, ha afirmat.

Ara bé, Altisench també ha matisat que a mesura que avancin els treballs es revaluaran i es faran “ajustos” si així es considera.

El carril bici de la via Augusta tira endavant

Això inclou obres, com per exemple, la del carril bici de la Via Augusta. Es tracta d’una de les obres que més controvèrsia han generat per les retencions que genera. Jaume Collboni es va comprometre a reavaluar el projecte. Aquest dilluns, l’enginyer en cap del consistori ha afirmat que, de moment, continua.

Ara bé, no descarta que “com en tants altres projectes, es prenguin les ‘decisions oportunes eventuals’ que es considerin”.

Les obres d’aquest estiu

Tot plegat, s’ha confirmat durant la presentació de les obres que es duran a terme aquest estiu a Barcelona. La més destacada és la del tramvia de la Diagonal, que complicarà, i força, la circulació de vehicles per l’Eixample. Els carrers d’Aragó, València i Mallorca veuran com es redueixen dràsticament els carrils de circulació per les tasques de construcció de les vies en aquests encreuaments.