cinema lliure platja 2022 barcelona

El litoral de Barcelona ja es prepara per al Cinema Lliure a la Platja 2023. Es tracta d’una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. A Barcelona també torna a la sorra de la platja de Sant Sebastià.

En el marc del Cinema Lliure a la Platja es programen programen pel·lícules de Catalunya i de fora que han passat per alguns festivals de cinema, totes adreçades al públic adult i familiar. Abans dels llargmetratges, es projectaran curts del festival FILMETS.

Aquí us expliquem les pel·lícules que es projectaran a Barcelona en el marc del Cinema Lliure a la Platja 2023.Dates i horaris del Cinema a la Platja 2023

El Cinema a la Platja 2023 es farà, en el cas de Barcelona, els dijous 6, 13, 20 i 27 de juliol i el 3 i 10 d’agost. Les pel·lícules començaran entre les 21.30 h i les 22 h, quan es pon el sol.


On es farà el Cinema a la Platja 2023 a Barcelona?

La platja de Sant Sebastià de Barcelona és l’espai per emetre pel·lícules en el marc del Cinema Lliure a la Platja 2023.


Programació del Cinema a la Platja

Dijous 6 de juliol

Projecció del curtmetratge: ‘Anastatica’. Amb presència del director David Alesina i les 3 actrius protagonistes Cristina Gàmiz, Abril Borrás i Carmen Morales. És un dels curts de la convocatòria Nou Talent, oberta a les escoles de cinema i audiovisuals de Catalunya.

Projecció pel·lícula: ‘Aftersun’
Charlotte Wells (Estats Units, 2022)


Dijous 13 de juliol

Projecció de curtmetratge: ‘À l’article de l’amour’ (Clara Duvert, Margot Chauchoy, Cédric Bagein, Laure Maitrehenry, Mattéo Martinez, Julien Cabezas). Filmets

Projecció de pel·lícula:Cinco lobitos’
Alauda Ruiz de Azúa (Espanya, 2022)


Dijous 20 de juliol

Projecció curtmetratge: ‘Un diumenge qualsevol’ (Eugenia Sampedro). Conofest

Projecció pel·lícula: ‘Petit mal
Ruth Caudeli (Colombia, 2023)


Dijous 27 de juliol

Projecció de curtmetratge: ‘Yallah!‘ (Nayla Nassar, Edouard Pitula, Renaud de Saint Albin, Cécile Adant, Anaïs Sassatelli, Candice Behague). Filmets

‘Los demonios de barro’
Nuno Beato (Portugal, 2022). Animació


Dijous 3 d’agost 

Projecció del curtmetratge: ‘Aves de corral’ (Iris Irish). Nou Talent

Projecció pel·lícula: ‘Alcarràs’

Carla Simón (Espanya, 2022)


Dijous 10 d’agost

Projecció de curtmetratge: ‘Sweet Side’ (Albert García Boté). Nou Talent

El públic tria: els espectadors triaran per votació la pel·lícula que voldrien veure el darrer dia del cicle. Aquests són els títols que haureu de triar a la web del cicle:

  • ‘El Agua’ (Espanya, 2022). Dir.: Elena López Riera 
  • ‘La maternal’ (Espanya, 2022). Dir.: Pilar Palomero
  • ‘Mantícora’ (Espanya, 2022). Dir.: Carlos Vermut
  • ‘Close’ (Bèlgica, 2022). Dir.: Lukas Dhont