cinema lliure platja cartell 2

Què?

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. A Barcelona també, i aquest any de nou hi ha un espai habilitat al costat del CEM La Mar Bella!. S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS. Aquest any el certàmen fa 10 anys de vida.

Cinema Lliure a la Platja, a altres localitats


Quan?

De l‘1 juliol al 5 d’agost de 2021 | Entre 21.30 i les 22 h tot i que s’hi podrà accedir una mica abans: a Barcelona s’assignaran franges horàries quan la gent faci la reserva per evitar aglomeracions.


On?

A Barcelona, el Cinema Lliure a la Platja tindrà lloc en un espai habilitat a l’aire lliure al costat del CEM La Mar Bella (av. del Litoral, 86), amb vistes al mar i la platja.


Com?

Seguint les recomanacions d’higiene i distància social davant la Covid-19, amb aforament limitat i reserva prèvia (gratuïta) a la mateixa web de cinema a la platja. Les reserves a Barcelona s’obriran una setmana abans de cada sessió.Programació

Dijous 1 de juliol: Las niñas, 2020 | Pilar Palomero

Any 1992. Celia (11) viu amb la seva mare i estudia en un col·legi de monges. Una nova amistat l’empeny cap a una nova etapa: l’adolescència. Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.


Dijous 8 de juliol: ‘La mort de Guillem’, 2020 | Carlos Marques-Marcet

L’11 d’abril de 1993, Guillem Agulló (18), antifeixista i antiracista, és assassinat d’una punyalada per un grup d’extrema dreta. Un judici paral·lel intenta criminalitzar la víctima. Destrossats, els seus pares lluiten perquè no es tergiversi l’assassinat.


Dijous 15 de juliol: Corpus Christi’, 2019 | Jan Komasa

Daniel (20) experimenta una transformació espiritual en un Centre de Detenció Juvenil. Vol ser sacerdot, malgrat els seus antecedents, i acaba fent-se càrrec d’una parròquia d’un poble on ha ocorregut una tragèdia. L’arribada del predicador és una oportunitat per a la comunitat.


Dijous 22 de juliol: ‘Mina y el mundo de los sueños’, 2020 | Kim Hagen Jensen | FAMILIAR

La vida de Mina es capgira quan la nova parella del seu pare i la seva filla, Jenny, es traslladen a casa seva. Una nit, Mina descobreix el món dels somnis i comença a manipular els somnis de Jenny, que s’hi queda atrapada i Mina l’haurà de salvar.


Dijous 29 de juliol: ‘Ema’, 2019 | Pablo Larraín

Ema decideix separar-se de Gastón després d’entregar el fill que tots dos havien adoptat i que van ser incapaços de criar. Desesperada, Ema busca nous amors per aplacar la culpa. També té un pla secret per recuperar-ho tot.


Dijous 5 d’agost: projecció de la pel·lícula que el públic triarà d’entre 4 opcions que l’organització oferirà.

cinema-lliure-a-la-platja