cinema lliure a la platja

Què?

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. A Barcelona també, i aquest any a un espai habilitat al costat del CEM La Mar Bella!. S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS.

Cinema Lliure a la Platja, a altres localitats

A on?

A Barcelona, excepcionalment, enguany Cinema Lliure a la Platja tindrà lloc en un espai habilitat a l’aire lliure al costat del CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja. La cita és quan es pon el sol. Hi podeu anar a partir de les 19.30 h.

Com?

Seguint les recomanacions d’higiene i distància social davant la Covid-19, amb aforament limitat i reserva prèvia (gratuïta) a la mateixa web de cinema a la platja.

Programació

  • Dijous 30 de juliol: ‘Solo nos queda bailar’ / ‘Hybrids’ (curtmetrartge)

Fitxa tècnica: Geòrgia, 2019. Dir.: Levan Akin. 113’. Idioma: georgià. Subtítols: castellà

Argument: Merab balla des de petit al Ballet Nacional de Geòrgia amb la seva parella de ball, la Mary. El seu món fa un enorme gir quan apareix el carismàtic i despreocupat Irakli, el qual esdevé el seu rival acèrrim, però alhora desperta en ell un gran desig. En un entorn molt conservador, desperta en Merab la necessitat d’alliberar-se i arriscar-ho tot.

  • Dijous 6 d’agost: ‘Els dies que vindran’ / ‘Mar’ (curtmetratge)

Fitxa tècnica: Catalunya, 2019. Dir.: Carlos Marques-Marcet. 94’. Idioma: català. Subtítols: anglès

Argument: La Vir i el Lluís fa només un any que surten junts quan descobreixen que la Vir està embarassada. A través de l’evolució de l’embaràs real de la parella d’actors, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

  • Dijous 13 d’agost: ‘El despertar de las hormigas’ / ‘Nou talent’ (curtmetratge)

Fitxa tècnica: Costa Rica, Espanya, 2019. Dir.: Antonella Sudasassi Furniss. 94’. Idioma: castellà. Subtítols: anglès

Argument: Isabel és bona mare, bona esposa, bona nora. Quan la seva família política la pressiona per tenir un altre fill una sèrie de revelacions la porten a enfrontar-se amb ella mateixa, el seu entorn i la seva família.

  • Dijous 20 d’agost: ‘La famosa invasió dels óssos a sicília’ / ‘Boxi: levelek’

Fitxa tècnica: Itàlia, França,2019, Dir.: Lorenzo Mattotti, 82’. Idioma: versió original en francès i subtítols en castellà.

Argument: Tonio, el fill del Rei Ós, és capturat per un grup de caçadors a les muntanyes sicilianes. Davant de l’arribada del dur hivern que amenaça el seu poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que aconsegueixen trobar en Tonio, aviat descobreixen que els óssos no estan destinats a viure en la terra dels homes.