Vox ha amenaçat de portar el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, als tribunals en cas que faci passos en favor de la plurinacionalitat. Ho ha dit el candidat del partit d’ultradreta a Catalunya, Ignacio Garriga, durant una roda de premsa organitzada per l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

“Es denunciarà qualsevol iniciativa legislativa que pretengui soscavar la sobirania nacional o l’ordre constitucional, ja sigui disfressat del concepte de plurinacionalitat o autodeterminació”

Per a Garriga, el PSOE s’ha inventat el concepte de “plurinacionalitat” i és una prova del servilisme que, segons el candidat de VOX, els socialistes han tingut amb l’independentisme.

Garriga també ha parlat sobre una hipotètica investidura del candidat del PP, Pablo Casado, i ha dit que els vots de Vox serien a canvi de dues condicions: l‘aplicació del 155 i la declaració de l’estat d’emergència a Catalunya. Unes peticions que ja ha reiterat el partit en diverses ocasions.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]