Jordi Martí ha començat a exercir de president de Grup, ho ha fet canviant la cara del portaveu socialista a l'Ajuntament de Barcelona, un càrrec que ara ocuparà Gabriel Colomé, professor de ciències polítiques i una de les noves incorporacions a les darreres eleccions municipals. Martí diu que cal continuar amb la renovació que va començar amb la marxa d'Hereu. JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "De seguida un l'acusen dels canvis lampedusians, que tot canvia perquè tot segueixi igual, i per tant a mi em semblava que era necessari també amb la meva incorporació com a president del Grup de posar cares noves a dalt de tot." Assumpta Escarp, experimentada coneixedora de l'Ajuntament, no marxa, es queda controlant l'àrea d'urbanisme, un dels puntals de l'oposició al govern, segons Martí... "Si tenim un cert continuisme de to fluix en el conjunt de les àrees en aquella on s'ha marcat una línia del tot equivocada, és en aquesta i per tant aquí calia reforçar al màxim la feina d'oposició. Guillem Espriu es responsabilitzarà de cultura, Jordi William Carnes es manté com a president de la Comissió d'eEonomia i l'altre canvi es farà visible a l'abril quan entri Pilar Díaz, número 13 a la llista del PSC i que entrarà a formar part del consistori substituint Hereu, que deixarà al març la seva acta de regidor.

Jordi Martí ha assegurat que l’elecció de Gabriel Colomé s’emmarca en la necessitat de “posar cares noves en primer pla”. Del nou portaveu, Jordi Martí n’ha destacat tant la trajectòria política com les capacitats intel·lectuals i professionals. Colomé és profesor de Ciències Polítiques (UAB) i va ocupar la direcció del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO). En les municipals de 2011, anava en el número nou de la llista socialista a l’Ajuntament.

Pel que fa a la resta del grup municipal, Martí ha anunciat que Assumpta Escarp passarà a ocupar responsabilitats en l’àrea d’Urbanisme del PSC. Jordi William Carnes s’ocuparà de les relacions exteriors en els àmbits d’empresa i coneixement i Guillem Espriu assumirà temes de cultura.