ASSUMPTA ESCARP, portaveu del Grup Municipal del PSC "Jo crec que Jordi Martí expressa el que volem dir, que volem llegir, repensar, també assumir molta part d'uns valors. I, a més, personalment, a part que és un valor polític important, jo crec que té ganes, està il·lusionat, té impuls, i jo crec que això és el més important. Jo he tingut càrrecs de responsabilitat i actualment sóc portaveu del grup i, sense negar que és important i que et fa il·lusió, crec que és l'hora de la renovació i que val la pena donar suport al Jordi. És veritat que encara ara les primàries trenquen, generen algunes ferides i a vegades costa de tornar a començar. Per tant, no sé si n'hem après, estem en trànsit d'aprendre'n."

Assumpta Escarp ha donat ple suport a Jordi Martí, que aquest dissabte va ser escollit president del Grup Municipal. D’una banda, ha dit que representa el canvi. De l’altra, ha afegit que té empenta i il·lusió, dos valors que la portaveu municipal considera molt importants.

Pel que fa a la possibilitat de ser la nova alcaldessa de Barcelona, Escarp ha apel·lat a la necessitat de renovació.

La portaveu del Grup Municipal també ha fet referència a les primàries del PSC, uns processos que ha dit que el partit, com la societat, encara ha d’aprendre a gestionar. La portaveu municipal ha explicat que de cara al futur hauran de trobar la manera de contrastar els diferents projectes sense “destruir”. Per Escarp, sovint les primàries obren ferides que després costa tancar.