ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, alcaldable del PP "No volem ni separar-nos d'Espanya ni anar, com alguns pretenen, contra un sistema infringint les lleis i no respectant la propietat. Mai havia encarat unes eleccions municipals amb aquest punt de partida tan favorable per aconseguir el repte de governar la nostra ciutat."

Fernández Díaz s’ha mostrat positiu i amb moltes esperances de cara a les eleccions municipals. Considera que segur que seran l’opció d’aquells que no volen ni “la independència de Trias ni l’esquerra radical d’Ada Colau”.

Com ja s’havia anunciat fa uns dies, la candidatura no ha optat per grans fitxatges, sinó per donar continuïtat a la tasca dels actuals regidors del Grup Municipal del PP. Àngels Esteller, Javier Mulleras, Alberto Vilagrasa, Eduardo Bolaños, Òscar Ramírez i Belén Pajares es troben entre els vuit primers llocs.

Només hi ha un canvi en el número cinc: Glòria Martín és substituïda per Míriam Casanova, que puja des del número nou. Martín, que es retira, tancarà la llista.