XAVIER TRIAS, alcalde de Barcelona "Jo continuaré fent la vida normal, que jo crec que és la vida de l'alcalde que ho compagina amb una situació electoral. Jo he hagut de viure altres campanyes i hi he posat sentit de l'humor, crec que als altres els falta sentit de l'humor. Ara bé, nosaltres acatarem la decisió de la Junta Electoral, nosaltres sempre."

Acatem tot el que ens digui la Junta Electoral, però no deixaré de fer les coses que faig normalment. Continuaré fent la vida normal d’un alcalde, que ho compagina amb una situació electoral”, ha assegurat Trias.

El líder municipal de CiU ha lamentat les denúncies contra ell presentades davant la Junta Electoral per PSC, PP i CUP, i ha afirmat que “és curiós que altres puguin anar per aquí tot el dia dient el que sigui i nosaltres no”. Ha recordat que ell ha estat molts anys en l’oposició a l’Ajuntament de la ciutat i que “he mostrat sentit de l’humor, mentre que veig que els altres en tenen poc”.

Trias ha fet aquestes declaracions després de la presentació de l’espot de la seva precampanya en un acte al Centre Cívic Vil·la Florida amb el lema “Barcelona i tu, millorant cada dia”.

L’alcaldable convergent ha estat acompanyat d’altres membres de la candidatura de CiU i ha ressaltat que actualment és una “ciutat solvent que permet captar inversió, talent, crear riquesa i llocs de treball”.

Aquest divendres la Junta Electoral Provincial va considerar contrària a la llei la visita d’obres al Mercat del Ninot i les comunicacions fetes a través de les xarxes socials de l’alcalde, Xavier Trias. La resolució va determinar que són “propaganda” i va donar la raó als partits (CUP, PP i PSC) que van denunciar Trias per incomplir la prohibició de fer actes públics en el període anterior a les eleccions municipals. La junta no obrirà expedient sancionador.