Per Trias, CiU governarà “al servei de les persones més vulnerables” i per això el principal objectiu de la seva tasca serà crear activitat econòmica i ocupació. Segons l’alcaldable de CiU, cal “treballar cada dia per garantir els drets socials” i per aportar serveis de qualitat i a l’abast de tothom.

Durant el discurs, Trias ha ressaltat el procés de transformació de la plaça de les Glòries i ha afirmat que “era una vergonya i ara serà unes Glòries Catalanes de debò”. El candidat convergent ha elogiat el seu equip, que ha qualificat de “magnífic” i ha destacat que Barcelona “és la punta de llança de Catalunya al món, un far per donar a conèixer arreu la nostra cultura”. “Som la gent del sentit comú, la revolució del sentit comú”, ha dit Trias.

El president de CiU, Artur Mas, ha ressaltat que el partit és el que presenta més llistes en les properes eleccions. Ha assenyalat que les línies bàsiques d’actuació de CiU són assegurar la recuperació econòmica, estar al costat de la gent i aconseguir que el màxim d’ajuntaments estiguin a favor del dret a decidir i “del projecte de país en majúscula”.

A l’acte, celebrat davant del Teatre Nacional de Catalunya, Convergència Democràtica i Unió Democràtica han ratificat les llistes per a les eleccions municipals del 24 de maig i han donat el tret de sortida oficial a la precampanya de les municipals. En els parlaments, s’ha fet una crida a reforçar el sobiranisme a les properes eleccions.