Alfred Bosch vol fer-se un lloc entre els dos candidats que ara per ara lideren les enquestes, Xavier Trias i Ada Colau. L'alcaldable d'Esquerra s'ha fet valer i ha dit que no es casarà amb ningú si això l'obliga a renunciar a l'agenda social i a la nacional. Bosch ha defensat que Esquerra representa la majoria de Barcelona i que és l'únic partit que pot promoure consensos i grans pactes de ciutat sense excloure a ningú. ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC+MES "Trias o Colau? Barcelona". I per fer-ho, ha dit que compta amb un equip que ha picat pedra i que es coneix la ciutat. Bosch s'ha mostrat convençut de guanyar i governar, tot i que li ha costat esperonar l'auditori. ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC+MES "Esteu preparats per governar? ... Esteu preparats per governar? Sí o no?" Bosch ha dit que un alcalde ha de ser un bon conductor que sap on va sense fer maniobres brusques ni marxa enrere.

Alfred Bosch ha defensat que la seva proposta per al pròxim mandat és “tres en u”, per l’agenda social, l’agenda nacional i l’agenda de regeneració. A partir d’aquí, ha desgranat diverses propostes com impulsar un sou mínim de ciutat, fer créixer el parc d’habitatge social i publicar detalladament els sous dels càrrecs públics municipals.

L’alcaldable d’ERC+MES aposta pel diàleg entre partits i buscar el màxim consens. Bosch ha dit que no es casarà amb ningú, però, si això l’obliga a renunciar a l’agenda social i a la nacional. El cap de llista d’ERC defensa que la seva candidatura representa la majoria de Barcelona i és l’únic que pot promoure grans pactes de ciutat sense excloure ningú.