ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, alcaldable del PP "Esta vez por un antisistema llamada Ada Colau y Pablo Iglesias que presenta una candidatura llamada Barcelona en Comú que perfectamente podría ser 'Barcelona en comunista'."

Alberto Fernández Díaz ha tret importància als resultats de les darreres enquestes i assegura que “anirà a totes” per aconseguir l’alcaldia. Per això, assegura que té la “doble clau” contra “la deriva independentista” que retreu a Xavier Trias i el “retrocés” que, diu, planteja “Barcelona en Comunista”, fent al·lusió a la candidatura encapçalada per Ada Colau.

L’alcaldable també ha anunciat que proposarà un pla de liquiditat per destinar 30 milions d’euros a emprenedors i autònoms. La meitat es destinaria a microcrèdits i els 15 milions restants serien una ajuda municipal per acompanyar durant els tres primers anys de vida els nous negocis. Fernández Díaz assegura que aquesta serà una de les apostes del Partit Popular i que vol un “consistori àgil, que posi les coses fàcils als emprenedors” en comptes “d’una burocràcia que es converteix en un impost afegit”.