Com ja ha fet al matí en un acte d’ERC, Fachin ha advertit que votar Catalunya en Comú “és un vot en contra de l’1 d’octubre” i ha respost al líder dels comuns, Xavier Domènech, que ara no és hora de debatre com tornen les empreses a Catalunya sinó de “debatre si volem que qui mani a Catalunya siguin les empreses o la gent”. També ha argumentat que l’agenda social no és pot fer d’altra manera que fora de la Constitució perquè la repressió és de classe. La repressió no ajuda mai al poble”.

L’exlíder de Podem ha tornat a demanar el vot per a les forces independentistes, tot i que ha reconegut que entre els partits independentistes hi ha matisos i ha donat mostres de la seva sintonia amb els cupaires: “Cal un partit que es cregui la idea del procés constituent i de la radicalitat democràtica, que ha de ser digne i que ha d’estar en peu,  en referència a l’eslògan electoral de la CUP.

La número vuit de la llista i regidora cupaire a Barcelona, Maria Rovira, també ha enviat un missatge als comuns: “El feixisme no se’l desperta, no se’l transforma, se’l fa fora i se’l combat amb el puny tancat”. Rovira ha defensat la importància del feminisme en la construcció de la República i ha recordat que la violència masclista és la principal causa de mort de les dones entre 15 i 44 anys. Finalment la número 10 per Barcelona, Núria Gibert, ha clamat perquè “cap vot obrer” vagi al PP, el PSC o Cs.