La candidata de Valents a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, ha tret pit aquest diumenge de la seva llista per a les eleccions municipals 2023. Destaca que es tracta d’una llista “per reconstruir Barcelona” i envia un missatge clar: “No dubteu que ho farem”. Parera ho ha dit des del Moll de la Marina en un acte en què ha presentat tots els noms que conformen la llista per als comicis del 28 de maig.

L’alcaldable assegura que es tracta de persones “que han abandonat altres sigles polítiques perquè han entès que només des de la unió es poden aconseguir canvis” i aconseguir “un objectiu que ens uneix a tots: revertir la situació de decadència que pateix la ciutat després de vuit anys de govern de Colau i PSC”.

Parera ha assenyalat quins són els seus adversaris ideològics: “Si no aconseguim deixar en fora de joc al tripartit de Colau, Collboni i Maragall la ciutat quedarà més paralitzada i tots pagarem les conseqüències”.

La llista està formada per 41 persones que formen part de la societat civil, del sector empresarial, d’associacions de veïns, entitats constitucionalistes o exmembres d’altres partits polítics. Els primers noms ja eren públics, com ara el número dos, Albert Guivernau. Aquesta setmana, a més, Parera ha anunciat els 10 primers noms de la llista, en què l’acompanyen els regidors Marilén Barceló (número tres) i Óscar Benítez (número cinc), així com consellers de districte. L’exregidor de Ciutadans Yago Alonso és suplent a la llista de Parera.