albert guivernau valents eleccions municipals 2023 barceona

(EUROPA PRESS/Redacció) L’actual secretari general de Valents, Albert Guivernau, serà el número dos de la llista d’Eva Parera a les eleccions municipals 2023 de Barcelona. Així ho ha confirmat el grup municipal a l’agència de notícies Europa Press. Durant aquest mandat, Guivernau ha estat conseller del districte de Sarrià-Sant Gervasi i assessor econòmic i coordinador del grup de Valents a l’Ajuntament de Barcelona.

El número dos promet una ciutat sense ocupes ni delinqüència, amb més presència policial. Assegura que vol renovar “l’empenta cultural, social i econòmica”. Guivernau diu que Valents es “planteja una forta rebaixa dels impostos i taxes municipals, atraure inversions i simplificar els tràmits burocràtics, així com també la crear la conselleria d’autònoms i pimes.

Albert Guivernau, economista i professor

Albert Guivernau és doctor en Economia, ha estat professor en la Universitat Abat Oliba CEU i és un dels impulsors del Club Tocqueville de pensament polític, a més de membre de la Càtedra Jean Monnet en Integració Fiscal a Europa.