JOAN RIGOL, president del Pacte Nacional pel Dret a Decidir "Volen fer un repte, amb el qual molts catalans no vagin a votar perquè ells diuen que no hi anem. Doncs aquest repte se'l trobaran al front amb una immensa majoria de catalans que anirem a votar igualment." LLUÍS RABELL, president de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona "Nosaltres sí que volem convocar claríssimament el veïnatge de Barcelona i tota la ciutadania al 9 de novembre a anar a expressar lliurement la seva opinió, sigui quina sigui."

L’objectiu de la campanya, que encara està oberta a les adhesions de partits polítics i d’entitats, és animar la ciutadania per convertir el 9-N en un “clam democràtic”. Des de la FAVB, una de les entitats que hi ha donat suport, el seu president, Lluís Rabell, ha afirmat que volen “convocar claríssimament el veïnatge de Barcelona a anar a expressar lliurement la seva opinió, sigui quina sigui”.

L’expresident del Parlament i coordinador del Pacte Nacional pel Dret a Decidir, Joan Rigol, ha afirmat que “nosaltres anirem a votar sigui el que sigui el que designi” l’Estat o el Tribunal Constitucional. D’altra banda, Rigol ha afirmat que si aquest dimarts es fa efectiva una suspensió del procés participatiu, és probable que es torni a reunir el Pacte Nacional però “no sé com ni quan”, ha afirmat.