JORDI HEREU, president del Grup Municipal del PSC "Nosaltres fem propostes acurades, rigoroses, no ho demanem tot per ara, però sí que creiem que en aquests pressupostos de la Generalitat hi hauria d'haver un signe que al costat de l'austeritat òbvia i forçada, hem de començar a emetre signes de reactivació."

El president del Grup Municipal del PSC, Jordi Hereu, ha fet aquestes declaracions durant una roda de premsa en què ha presentat les esmenes en clau barcelonina als pressupostos del govern català. Hereu ha dit que, entre d’altres, demanaran el 75% dels recursos que generi la taxa turística. Considera que Barcelona “n’ha de ser una excepció” i, per això, la demanda del Grup Municipal socialista és més ambiciosa que la del Grup Parlamentari del mateix partit, que reclama el 50% de la taxa per als municipis.

Hereu també ha reclamat al govern català que prioritzi projectes com el tram de Marina de la Línia 9 de metro o el trasllat de la presó Model. Considera que això evitarà que Barcelona mostri una imatge de paràlisi i demostrarà que, des de la ciutat, es pot reactivar l’economia.