JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Com perquè després digui que truca i que no ens posem al telèfon. Per l'amor de Déu! És l'alcalde! No pot anar dient mentides una darrera l'altra. I no pot anar intoxicant quan és ell el que ha decidit el camí. Ell i la senyora Sònia Recasens fent-li la feina." ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, president del Grup Municipal del PP "Un alcalde que vol governar Barcelona de forma absolutista. És a dir, per decret. Imposant des de la seva minoria uns criteris al conjunt de la ciutat."

El president del Grup Municipal del PSC, Jordi Martí, ha avançat el vot contrari del seu partit al pressupost perquè es tracta d’uns comptes “ficticis i privatitzadors”. Martí creu que amb la via de la qüestió de confiança “Trias ha decidit quedar-se com a alcalde en funcions en el que queda de mandat”. El líder del PSC ha rebatut durament que l’alcalde hagi exemplificat la negativa dels grups a negociar dient que truca i no li agafen el telèfon. Martí ha dit que sempre ha contestat les trucades de Trias i ha posat en dubte que el govern vulgui negociar.

Des del PP, el president del Grup Municipal, Alberto Fernández Díaz, ha coincidit amb Martí en definir el pressupost de “fictici”. El líder del PP creu, a més, que no incorporen les obligacions de la Generalitat amb Barcelona, hi ha ajustos a la baixa en àmbits assistencials i no modifica la política fiscal amb rebaixes d’impostos. Amb l’escenari d’una qüestió de confiança a la vista, Fernández Díaz veu a Trias com un alcalde que governa “de forma absolutista”. “Imposa des de la seva minoria uns criteris al conjunt de la ciutat”, ha dit el líder popular.