El comissari Daniel Rodríguez López, cap superior de la Policia Nacional a Navarra, ha presentat la seva dimissió aquest dimarts després que es fes públic que té un compte secret de Twitter des d’on insultava polítics d’esquerres i nacionalistes, com l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, o el portaveu d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián. En aquest compte també lloava figures com la d’Antonio Tejero o la del president de Vox, Santiago Abascal.

La notícia l’ha avançada Eldiario.es, que també recull el contingut d’algunes de les piulades que va fer Rodríguez López des d’aquest compte en què titlla de “fastigosa” i “d’analfabeta funcional” Ada Colau, o d’“imbècil patològic” Rufián i el convida a encapçalar un dels encierros dels Sanfermines. Als militants o dirigents del PNB els qualifica de “traïdors a Espanya, colla de covards fastigosos”.

El compte des d’on es feien els tuits, actiu des de juny del 2016, és @polientes1612 en referència a la localitat on va néixer, Polientes (Cantàbria), i a la data del seu aniversari. Actualment el contingut està protegit per aquells usuaris de Twitter que no en siguin seguidors.

La renúncia del màxim responsable del cos de la Policia Nacional a Navarra arriba abans que s’hagi produït un cessament des del Ministeri de l’Interior