Aquest divendres, el diari digital Público ha tret a la llum nous àudios de les converses entre Daniel de Alfonso i Jorge Fernández Díaz. En els nous documents se’ls sent parlar de Xavier Trias -que encara era alcalde en el moment de la gravació- i Artur Mas. Segons les filtracions, Trias va ser investigat per si tenia alguna relació amb el cas de blanqueig de capital que l’Oficina Antifrau va atribuir a l’operació de la marina del Port Vell. En la conversa, però, De Alfonso constata no tenir cap informació que esquitxi Trias: “No en tinc cap prova, cap, cap.”

El cap d’Antifrau va dir al ministre de l’Interior que era un rumor, una “informació que no tenia clara”, que adjudicava a Trias un compte a Andorra amb 12 milions d’euros i un de 20 milions al seu germà; “no tinc cap dada que ho acrediti”, va concloure De Alfonso. Malgrat la inexistència de proves, la notícia va ser publicada 11 dies després a ‘El Mundo’, fet que va dur Xavier Trias a querellar-se contra la capçalera.

Els àudios publicats aquest divendres també mostren un altre rumor que podria haver temptejat Antifrau: una suposada filla d’Artur Mas -aleshores president de la Generalitat-, que presumptament estava cobrant un sou públic de 3.000 euros. En aquest cas, De Alfonso va explicar al ministre que no era cert, però que se’n guardava la “fitxeta”.