Per primera vegada unes eleccions coincideixen amb Sant Joan i alguns partits han optat per organitzar revetlles. Ciutadans ho ha fet amb un acte amb què ha volgut agrair l'esforç de campanya que han fet els voluntaris del partit i que esperen que serveixi perquè siguin decisius després de les eleccions. Esquerra ha fet la revetlla a Can Felipa, al Poblenou, i des d'allà els republicans han augurat un bon resultat per diumenge. ALFRED BOSCH, president del Grup Municipal d'ERC "Ja que avui és Sant Joan i ja que avui tindrem cava i tindrem petards, guardeu-vos-en una part perquè diumenge que ve la vamos a petar, la vamos a petar. Sí, Esquerra Republicana de Catalunya i la República catalana." INÉS ARRIMADAS, presidenta del Grup Parlamentari de C's "Estem molt, molt, molt a prop que amb una miqueta més de vots podrem donar un salt exponencial en nombre de diputats i tindrem més força per demanar més canvis i per ser més decisius." El PP ha estat el primer d'impregnar-se de l'ambient de revetlla. Aquest matí, el candidat popular s'ha posat la bata de pastisser per decorar una coca que ha quedat així. Fernández Díaz també ha dit que estaria pendent del referèndum britànic. Sobre el Brexit i en un acte de polítiques europees, el PSC ha fet costat als laboristes britànics, partidaris de quedar-se a la Unió. Convergència ha exhibit aquest referèndum com una mostra de democràcia i l'ha comparat amb el cas català. FRANCESC HOMS candidat de CDC "La reacció de la política espanyola davant del Brexit és una relació semblant a la que tenen de Catalunya, que és negar la realitat i fer discursos tremendistes, que si passa serà tot un catàstrofe. Passarà el que hagi de passar." MERITXELL BATET, candidata del PSC "Esperem que no guanyi l'opció del Brexit perquè les conseqüències econòmiques, les conseqüències polítiques i socials serien molt greus tant per al Regne Unit com per a la Unió Europea." Des de Premià de Mar, En Comú Podem ha presentat avui propostes en matèria educativa. Xavier Domènech reclama que no es tanqui cap escola pública i que s'acabin les subvencions als centres que segreguen els alumnes per sexe.

Ciutadans ha organitzat aquest dijous una revetlla amb què ha volgut agrair l’esforç de campanya que han fet els voluntaris del partit i que esperen que serveixi perquè siguin “decisius” després de les eleccions. Esquerra ha celebrat el Sant Joan a Can Felipa, al Poblenou, des d’on els republicans han augurat un bon resultat per diumenge.

El Brexit es cola en campanya

En un acte sobre reptes europeus, el PSC ha fet costat als laboristes britànics, que defensen la permanència del Regne Unit a la Unió Europea. La candidata Meritxell Batet ha alertat “de la gravetat de les conseqüències econòmiques, polítiques i socials” si s’imposa la sortida de la UE. El candidat de CDC, Francesc Homs, ha exhibit aquest referèndum com una mostra de democràcia i l’ha comparat amb el cas català.

Propostes d’educació d’En Comú Podem

En Comú Podem ha presentat a Premià de Mar les seves principals propostes en matèria educativa. La candidatura s’ha apropat fins a l’Escola Mar Nova, afectada per una ordre de tancament prevista per al curs que ve, quan la Generalitat pretén fusionar-la amb una altra escola del municipi. Des d’allà Xavier Domènech ha reclamat que no es tanqui cap escola pública i que s’acabin les subvencions als centres que segreguen els alumnes per sexe.