La número cinc de Ciutadans per Barcelona, Carina Mejías, ha exigit als presos independentistes que “demanin perdó al conjunt de catalans per haver fracturat la convivència“. Ho ha dit en una visita a un mercat ambulant de Terrassa acompanyada del portaveu del partit al Parlament, Carlos Carrizosa.

Durant l’acte, Mejías ha destacat davant dels mitjans la importància d’aquestes eleccions generals per “evitar que populistes i independentistes tinguin un altre cop les claus del Govern” i mantinguin la seva influència. Per això, ha reiterat l’objectiu de Ciutadans de “fer fora Sánchez de la Moncloa”.

Cs no participarà en actes a la presó

La fins ara regidora de Ciutadans a l’Ajuntament ja va dir ahir que veia “insòlit” que Oriol Junqueras pugui fer una roda de premsa des de la presó. Tot i això, el partit “respecta i no qüestiona” la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de permetre la roda de premsa des de Soto del Real. Mejías ha afegit avui que Ciutadans no anirà a cap debat a la presó, tal com demanen els partits independentistes.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]