El número cinc a la llista del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), José Zaragoza, ha acusat ERC de ser “la dreta de sempre amb unes altres sigles”. Ho ha dit en un acte de campanya electoral a Sant Joan Despí, en què Zaragoza ha centrat bona part del missatge contra els republicans.

El número cinc del PSC ha acusat la formació d’Oriol Junqueras de ser “els hereus de la dreta que ha governat tota la vida” i que ara els votarà “qui votava Convergència”. José Zaragoza ha argumentat que “ara es vesteix amb unes altres sigles perquè l’altra -CDC- està molt cremada”.

En el mateix acte, l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, també ha apuntat a ERC: “Que callat està Rufián aquests dies, perquè gràcies al seu partit i als seus vots, el govern ha donat el tercer grau a Oriol Pujol, que ens va robar a tots els catalans”, ha sentenciat.

Batet apunta contra els comuns

Per la seva banda, la candidata del PSC, Meritxell Batet, ha triat criticar En Comú Podem (ECP). Així, ha acusat la formació morada de ser “el vot útil dels independentistes“.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]