L’alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha dit de l’alcaldessa Ada Colau i el candidat d’En Comú Podem (ECP), Jaume Asens, que “s’han tret la màscara”. En una atenció als mitjans des del MNAC, Collboni ha assegurat que tots dos han evidenciat que votar els comuns “és votar independentista“.

L’entrada de Junqueras en campanya

Preguntat per la participació d’Oriol Junqueras (ERC) en una roda de premsa a l’ACN, autoritzada per la Junta Electoral Central (JEC), Collboni ha expressat el “màxim respecte” perquè els socialistes sempre han defensat que “les lleis s’han de complir”, i també passa el mateix amb aquesta decisió.

Barcelona, bicapital cultural

Jaume Collboni també ha explicat que si és alcalde i Pedro Sánchez és investit president, Barcelona recuperarà el conveni de la bicapitalitat cultural, vigent en l’etapa de Zapatero i “que van trencar el govern de Rajoy i el de Mas”. En aquest sentit, ha proposat “una Barcelona que reconstrueixi ponts, amb bicapitalitat cultural amb Madrid” per, ha dit, “ser també una gran capital cultural d’Espanya”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]