ALFRED BOSCH, candidat d'ERC+MES "Jo em presento a aquestes eleccions no per pactar sinó per guanyar. Volem l'alcaldia, volem dirigir la ciutat, creiem que aquesta ciutat necessita un lideratge i creiem que nosaltres el podem fornir. Tenim la capacitat, tenim les propostes, tenim el talent i tenim la sensibilitat que cal per portar aquesta ciutat a un lloc millor."

Alfred Bosch ha dit aquest dijous, en la presentació del programa electoral d’ERC+MES, que “la ciutat necessita un lideratge i creiem que nosaltres el podem fornir”. Bosch ho argumenta dient que “tenim la capacitat, tenim les propostes, tenim el talent i tenim la sensibilitat que cal per portar aquesta ciutat a un lloc millor”. Per elaborar el programa, ha dit, han fet un procés participatiu, en el qual s’ha consultat “gent del partit però també de fora”, des d’entitats que treballen amb discapacitats fins a associacions de caire polític, com Socialisme, Catalunya, Llibertat, que dimarts va donar públicament suport a la candidatura de Bosch.

Pel que fa a propostes concretes, Bosch ha remarcat que el programa electoral que presenten posa l’accent en les polítiques socials i que l’objectiu és “cosir” les desigualtats socials i garantir la seguretat, la convivència i la justícia. El candidat d’ERC+MES també ha defensat la transparència en la gestió i ha assegurat que faran públics els sous de tots els càrrecs electes. Un altre dels eixos fonamentals de la campanya, ha dit, és reforçar la capitalitat de Barcelona.

Entre les 2.000 propostes que inclou el programa, també hi ha construir almenys una estació de l’L9 del metro a la Marina. Tenint en compte que el túnel ja està fet, el pressupost de les obres seria de 35 milions d’euros, uns diners que proposen que avanci l’Ajuntament per garantir l’arribada del suburbà al barri al més aviat possible.