El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha dit que en aquestes eleccions del 10-N es decidiran moltes coses, entre les quals si l’odi venç l’esperança i si a Espanya “hi continua havent un mur o algú que escolti Catalunya.”

“Es decidirà si l’odi venç l’esperança, si a Espanya hi continua havent un mur o algú que escolti i entengui Catalunya, si tenim més drets per la ciutadania o més privilegis pels poders econòmics, si hi ha més democràcia i solucions o més bloqueig”

Després de votar a l’Escola Fort Pienc, Asens ha recordat que, segons les enquestes, Unides Podem es disputa la tercera posició a Espanya amb “l’extrema dreta” de Vox. El candidat dels comuns ha confiat que els ciutadans donaran un exemple de mobilització i ha fet una crida a sortir a votar “massivament”.

Iglesias torna a reclamar un pacte Podem-PSOE

Des del municipi madrileny de Galapagar, el líder d’Unides Podem —Pablo Iglesias— ha tornat a demanar un pacte de govern entre Podem i el PSOE per desbloquejar la situació política a l’Estat: “Combinar la valentia de Podem amb l’experiència del PSOE podria convertir el país en un referent de polítiques socials”. En aquest sentit, Iglesias ha demanat “deixar enrere els retrets” perquè Espanya es converteixi en un “exemple de protecció dels drets socials i les llibertats”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]