Colau ha defensat la gestió que els comuns han fet de Barcelona en un any i mig de govern i ha ressaltat, també, la importància de comunicar-se amb les places i els carrers per resoldre tot el que “queda per fer” a la ciutat. L’alcaldessa ha recordat que s’han fet avenços importants em matèria d’habitatge, turisme i recuperació de drets comuns, com l’aigua.

En el torn de preguntes, els ciutadans han fet els seus reclams, centrats especialment en qüestions de mobilitat, cultura i gestió de l’espai públic. En concret, temàtiques com la connexió del tramvia per la Diagonal, “l’abandonament dels artistes per part del consistori”, segons alguns ciutadans, o la falta d’actuacions en espais públics “en mal estat”, sobretot places o jardins, en barris determinats.

S’han debatut altres temàtiques com l’acollida de refugiats, la participació ciutadana o la promoció local de l’esport. Colau ha remarcat que, “tot i les dificultats, “entre tots hem aconseguit canviar l’agenda política”. Ha assegurat que “som en un moment històric en què les ciutats són protagonistes” i que, en aquest context, Barcelona s’està convertint en “un referent”.