ADA COLAU, alcaldable de Barcelona en Comú "Encara hi ha molta gent que en un moment de canvi no té clar el seu vot i els que ens diuen aquestes enquestes és que hem de treballar molt dur i estar a peu de carrer i arribar a cada persona que encara no conegui el projecte i que es pugui il·lusionar amb ell."

Molta prudència i molta feina. Aquesta és la resposta de Barcelona en Comú a l’enquesta del CIS, que dóna la nova formació com a guanyadora de les eleccions municipals. L’alcaldable, Ada Colau, és conscient que “encara hi ha molta gent indecisa i això és el que ha de concentrar els nostres esforços”. Per això, es plantegen una campanya a peu de carrer per mobilitzar “a totes aquelles persones que fa temps que no voten perquè ja creuen en les institucions.”

Ho ha dit des de la UPF, en un acte amb estudiants. Colau també ha afegit que aquesta enquesta només confirma que hi ha dos models de ciutat, “el model liderat per CiU i amb el PP com a soci habitual” i el de Barcelona en Comú que, ara per ara, “es percep com l’alternativa al model actual tan desigual i precaritzat de CiU.” Colau assegura que la seva prioritat és “crear una nova forma de participació política en què molta de la gent que fins ara s’ha sentit exclosa es pugui sentir protagonista”