Ni Ciutat Vella, ni Sants-Montjuïc, ni Horta, ni l'Eixample. En cap d'aquests quatre districtes no es va donar llum verda als plans d'actuació per al mandat. En tots els casos, els documents es van rebutjar pels vots contraris del PP, Iniciativa i també pel dels socialistes, malgrat el pacte amb CiU per al Programa d'actuació municipal de la ciutat. El líder del PSC i instigador de l'acord amb el govern, Jordi Martí, que alhora és president del districte d'Horta, va presenciar en aquest plenari com els consellers del seu partit van votar en contra del PAD. Aquí també, Unitat per Barcelona va sorprendre i va votar a favor del text al costat de CiU. En canvi, a Ciutat Vella, Sants i l'Eixample, la coalició independentista va optar per l'abstenció. En cap cas, però, no va servir per decantar la balança, ja que els vots contraris del PSC, el PP i Iniciativa van ser majoria en els tres districtes. El regidor de l'Eixample va retreure als socialistes que votin una cosa als districtes i una altra a l'Ajuntament. GERARD ARDANUY, regidor de l'Eixample "Pactareu a nivell de ciutat. Perquè el pacte està fet. Està fet. Amb un seguit de punts. Hi ha membres en aquesta taula que han estat a les negociacions... i el pacte està fet, en tots els àmbits, en educació, en molts temes. La responsabilitat de l'oposició és el que jo demano." El PSC sí que es va abstenir, però, a Gràcia i les Corts, cosa que va permetre aprovar els plans en aquests districtes. Aquesta tarda serà el torn de Sarrià - Sant Gervasi, on el govern té majoria. Amb més incògnita es preveu el resultat a Nou Barris i Sant Martí, amb CiU en clara minoria. El mateix passa a Sant Andreu, que votarà el PAD demà.

Tant a les Corts com a Gràcia, el PAD ha superat les votacions. A les Corts ha estat possible per l’abstenció dels tres consellers socialistes. En aquest districte, PP i ICV també s’han oposat al programa.

Tot i que el PSC va arribar a un acord per abstenir-se a la votació del Programa d’Actuació Municipal (PAM), hi ha quatre districtes -Ciutat Vella, l’Eixample, Sants i Horta-Guinardó- on els socialistes han tombat el PAD.