JORDI MARTÍ, president del Grup Municipal del PSC "Els que estem al capdavant de l'àmbit municipal hem de mantenir i exercir el paper amb llibertat i sent conscient que et deus a la ciutat més que al partit, i des d'aquesta perspectiva he treballat sempre així, posant per davant sempre interessos de ciutat. És lògic que hi hagi gent que pensi que hi ha altres maneres de fer les coses. Per mi aquesta és una obsessió, aquesta idea que quan estiguis a l'oposició, quan pitjor per a ells millor per a tu em sembla deplorable vingui d'on vingui."

El líder del PSC a l’Ajuntament, Jordi Martí, ha explicat a BTV que el sentit de la votació del PAM s’ha fet “posant per davant els interessos de la ciutat”. Martí diu que no entén la màxima “quan pitjor, millor” per perjudicar el govern, tot i que veu lògic que hi hagi gent al seu partit que no comparteixi aquest punt de vista. “Ja tenim un govern en minoria, només faltaria que fos un govern sense full de ruta”, ha dit.

Pel que fa a la negociació dels pressupostos, Martí ha dit que no tanca cap possibilitat, però és “un impuls que correspon a l’alcalde i a l’equip de govern”. El polític socialista ha posat com a exemple la negociació del PAM. “No tanco cap possibilitat, però per l’experiència del PAM veus fins on el govern té ganes d’arribar i on no. Ha estat una negociació complicada, cordial en el tracte, però molt difícil”. Martí ha dit que una negociació hipotètica dels pressupostos no serà gens fàcil, “perquè és important que hi hagi elements centrals”.

El president del Grup Municipal del PSC creu que CiU no ha estat capaç de construir un projecte engrescador per a la ciutat i ha dit que no és favorable que la capital formi part de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). “Com a catalans ens interessa que Espanya surti endavant, encara que costi de creure un projecte sòlid que entengui la plurinacionalitat de l’Estat”, ha dit.