Aquest diumenge s’ha posat en marxa un videomarcador al Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial, l’equipament gestionat pel Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Aquest nou dispositiu ha tingut un cost de 35.000 euros, finançats a través de l’Institut Barcelona Esports, i permet passar d’un marcador analògic a un videomarcador en què es podran incorporar imatges dels partits.

Amb la instal·lació d’aquest videomarcador, juntament amb el que ja hi ha al camp de futbol de l’Energia, al barri de la Marina del Port i que va finançar el districte pel mateix import, es tanca la primera iniciativa de les cinc nascudes de l’impuls ciutadà en el marc dels pressupostos participatius al districte Sants-Montjuïc.

Estrenat en un partit de bàsquet

Aquest diumenge, representants de les entitats promotores, la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, juntament amb la presidenta del Consell Municipal del Districte de Sants-Montjuïc, Neus Munté i el regidor del districte, Marc Serra, han celebrat la instal·lació del nou marcador, que ja s’ha pogut estrenar en el partits de bàsquet femení i masculí sub-21 i sènior programats per la jornada.

Les entitats esportives promotores van prioritzar la renovació dels dispositius dels dos equipaments del districte, així com la instal·lació de sistemes de megafonia que permeten donar a conèixer els resultats dels partits i millorar la comunicació amb el públic. Els cost total de la intervenció ha estat de 70.000 euros.