Domènech també ha assegurat que lluitaran per tornar a una revisió salarial anual que es basi en l’IPC real i per posar en marxa un pla de xoc contra l’atur juvenil. També ha subratllat que la seva formació considera que Catalunya ha de tornar a ser una potència industrial, com ho va ser, ha dit, en el passat. Per això proposen que es desplegui el Pacte Nacional per la Indústria i que s’impulsi un pla de transició energètica.

La seva formació també inclou al programa una major protecció per als autònoms i també un pla per retronar els falsos autònoms a la condició d’assalariats.

El candidat dels comuns ha assegurat que un dels grans problemes econòmics de Catalunya és la desigualtat. En aquest sentit ha retret a la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, i la número dos de la llista d’ERC, Marta Rovira, que no coneguin la taxa d’atur del país, fent referència a una pregunta que se’ls va fer al programa Salvados de La Sexta.

Domènech també ha reiterat que la seva formació aposta per un referèndum pactat amb l’Estat. Abans, segons el candidat, cal dur a terme un pacte de claredat, a semblança del que es va fer al Canadà, que estableixi les condicions d’aquest referèndum. Segons Domènech, aquest pacte de claredat agafaria el relleu del Pacte Nacional pel Referèndum que el govern de la Generalitat, ha dit, va trencar quan va escollir el camí de la unilateralitat.