“Ara sí votarem”. Amb aquest lema Ciutadans ha encetat una campanya electoral en què es presenten com l’única alternativa possible a les forces independentistes. Acompanyada pel president de la formació, Albert Rivera, la candidata, Inés Arrimadas, s’ha mostrat convençuda que “queden 15 dies per deixar l’estelada i agafar de nou la senyera, queden 15 dies per deixar la rauxa i agafar el seny català de nou”.

Per Rivera, Ciutadans és “la punta de llança” d’una societat que, diu, vol plantar cara als nacionalismes. El líder de la formació l’ha presentat com “l’únic partit en què concentrar el vot útil”. Per aconseguir-ho, però, ha fet una crida a anar a votar el 21 de desembre i aconseguir “una participació històrica, com mai no s’ha produït en democràcia a Catalunya”. El líder de la formació taronja ha conclòs que “si anem tots a votar, guanyarem”.

Arrimadas, a més, ha defensat que Ciutadans està preparat per governar amb un projecte “per a tots els catalans”. Després de lamentar que l’Agència Europea de Medicaments no s’hagi establert a Barcelona, Arrimadas ha afirmat que li agradaria que fos “l’última oportunitat perduda” i que “a partir d’ara hem d’aprofitar les oportunitats, no veure-les passar, no perdre-les, no deixar-les escapar, que és el que han fet el senyor Puigdemont, el senyor Junqueras, el senyor Mas i tots els que l’han precedit”.