Acte de protesta dels treballadors de les diferents conselleries de la Generalitat, que aquest divendres s’han fet tornar a sentir amb una cantada conjunta i enganxant missatges en post-its a l’escultura de Chillida de la plaça del Rei. Prèviament han fet un minut de silenci. A l’acte ha assistit Raül Romeva que s’ha retrobat amb els companys, després del seu pas per la presó.

Els treballadors dels departaments de Presidència, Vicepresidència, Economia i Hisenda i de Governació han tornat a mostrar el seu rebuig a l’actual situació política a Catalunya i la repercussió en les institucions de l’Administració catalana. Ja fa setmanes que es manifesten i aquest divendres ho han tornat a fer. Aquest cop a la plaça del Rei, amb una cantada conjunta amb la coral del Departament de Justícia, lluint peces de color groc i enganxant missatges en post-its que han col·locat a una escultura de Chillida. Abans s’ha fet un minut de silenci. Raül Romeva ha assistit a aquest acte de protesta i ha estat rebut pels seus antic companys, després que hagi sortit de la presó.

No han estat les úniques protestes aquest divendres, perquè de nou funcionaris d’aquest i altres departaments han volgut expressar el seu malestar en actes al davant o a prop de les conselleries.