(ACN) El PPC fa una crida a “obrir una nova etapa” després que Pere Aragonès hagi anunciat eleccions anticipades. El president del PPC, Alejandro Fernández, ha assegurat que el 12 de maig “tenim l’oportunitat de posar fi al procés i al sanchisme”. “Estem preparats, ho fem il·lusionats, plens de força i de conviccions”, ha asseverat. Fernández també ha denunciat la “paràlisi institucional, el desprestigi, la desconfiança i el bloqueig constant dels projectes estratègics”.

Tot i això, no ha admès preguntes dels periodistes i, ara per ara, és una incògnita qui serà el candidat dels populars. Fernández ha dit que avui “tot això ha rebentat”. “Amb un espectacle lamentable d’aquest procés interminable“, ha afegit.

“El procés no portava a la independència de Catalunya, sinó a la decadència”

“Fa molt de temps que sostenim i el temps ens ha donat la raó: el procés no portava la independència de Catalunya, sinó a la decadència“, ha comentat el líder del PPC. Ha aprofitat la compareixença per carregar contra el PSC assegurant que són “còmplices del procés, del separatisme” i ha manifestat que els socialistes estan “sotmesos al xantatge de les necessitats de La Moncloa”.