(ACN) La portaveu dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha dit que veu “coherent” que Pere Aragonès (ERC) hagi convocat eleccions perquè el govern d’ERC era un executiu “feble, de final d’etapa, sense capacitat de teixir majories, sense lideratge, ni projecte de país”. Ho ha indicat en una compareixença en què ha recordat al republicà que qui tenia l’obligació d’articular una majoria suficient per aprovar els pressupostos era ell.

Albiach li ha retret que “centrifugui responsabilitats” i que hagi actuat “com si tingués una majoria absoluta, quan el que tenia era una minoria absoluta”. La líder dels comuns també ha recriminat a ERC la seva gestió de la crisi de la sequera i també de la situació educativa a Catalunya.

“Si d’alguna cosa van les properes eleccions és de model productiu”

A més, ha demanat al president que no tiri endavant mesures que facin “irreversible” el Hard Rock perquè “si d’alguna cosa van les properes eleccions és de model productiu” i de com es posa l’economia al servei del territori i es planta cara a la sequera. En aquest sentit, Albiach ha titllat la legislatura d’Aragonès de “continuista” i amb “prioritats equivocades”.