L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha visitat aquest dimarts al matí el 4YFN (4 Years from Now), l’espai destinat al talent emergent i l’emprenedoria del Mobile World Congress. Collboni, que també va acudir a la inauguració del MWC d’aquest dilluns, durant la visita s’ha aturat als estands de Barcelona Activa, Barcelona Health Hub i Barcelona Supercomputing Center, on aquests dies estan presentant els seus projectes emprenedors.

L’estand de Barcelona Activa d’enguany és el més gran que ha tingut fins ara i té el doble d’espai que l’any passat, amb 202 m². Algunes de les “start-ups”, a diferència d’altres anys, tenen un aparador per fer demostracions en temps real de les seves innovacions. De fet, l’alcalde ha vist una demostració amb ulleres de realitat virtual. Alguns dels projectes per experimentar en viu són SITEP, VRi, Additive Spaces, Feeder, Laurel gaming, Edge Farming i Blindstairs.

Ubicat al pavelló 8, el 4YFN enguany fa 10 anys i s’hi apleguen més de 800 empreses vingudes d’arreu del món. Un terç del total són catalanes. L’Ajuntament de Barcelona aquest any acompanya 32 empreses emergents.