Xiaomi s’atreveix amb la indústria de l’automoció al Mobile World Congress de Barcelona 2024, i ho fa amb un vehicle que promet plantar cara a les principals marques del sector com Tesla o Porsche. El gegant xinès ha presentat el seu primer cotxe elèctric: el Xiaomi SU7 (Speed Ultra 7). Es tracta d’un vehicle d’estil esportiu, amb una gran autonomia i de càrrega ultraràpida, una revolució al món del motor que la companyia ha creat en poc menys de tres anys.

Així és el SU7, el cotxe elèctric de Xiaomi

El nou vehicle elèctric de Xiaomi té una autonomia de 800 km, una distància que supera la que ofereix un dels principals competidors del gegant asiàtic. A més, el cotxe és de càrrega ultraràpida. Dit d’una altra manera, en cinc minuts es pot carregar la bateria per fer 200 quilòmetres i, en 15, per recórrer 500 quilòmetres. A més, el Xiaomi SU7 pot assolir una velocitat de més de 250 km/h. La mànager de Xiaomi, Laura de Benito, ha definit aquest vehicle com “una bala”.

De moment, la companyia tecnològica manté la incògnita sobre el preu i la data de llançament del seu nou vehicle al nostre mercat. A la Xina, es començarà a vendre aquest any.

Xiaomi SU7 Mobile World Congress 2024 Barcelona

El primer cotxe volador, també al Mobile

Aquesta no és l’única novetat del món de l’automoció que s’ha presentat aquests dies al Mobile World Congres. Els congressistes també han pogut veure el primer prototip de vehicle volador, que ja reuneix més de 2.800 reserves per conduir-lo, i el vehicle lunar més gran de la història.