8.441. Són les iniciatives que el PP ha registrat durant aquest mandat i que Alberto Fernández Díaz ha recopilat en aquests volums que, irònicament, ha presentat com les seves memòries. ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ, alcaldable del PP "M'he compromès a no fer cap promesa en aquesta campanya electoral que no hagi estat capaç de defensar al llarg dels últims quatre anys." L'alcaldable socialista, Jaume Collboni, ha aprofitat la treva política de Sant Jordi per regalar un llibre als altres candidats. Per ell se n'ha reservat un sobre alcaldes, la feina que espera fer d'aquí a un mes. JAUME COLLBONI, alcaldable del PSC "Vull ser i seré el proper alcalde de la ciutat de Barcelona. Amb aquest esperit començo la campanya electoral." També es veu alcaldessa Ada Colau, que avui ha repartit punts de llibre amb el que espera que sigui el seu nou càrrec. La candidata de Barcelona en Comú ha llançat una proposta vinculada a Sant Jordi. ADA COLAU, alcaldable de Barcelona en Comú "Nosaltres estem per un ajuntament que promogui i doni suport a la cultura local i popular, que promogui la lectura, també a les biblioteques municipals." Com a escriptor que també és, Alfred Bosch ha aprofitat el matí per signar el seu llibre sobre la independència 'Como amigos'. Missatge de l'alcaldable d'Esquerra en clau nacional un mes abans de les municipals. ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC "Sí a Barcelona com a capital de Catalunya, sí al país, sí a la llibertat nacional, sí a la justícia social." També s'ha deixat veure entre llibres i roses la candidata de Ciutadans, Carina Mejías, que aspira a fer-se un lloc a l'Ajuntament en les disputades eleccions del 24 de maig.

Alberto Fernández Díaz, alcaldable del PP, ha aprofitat la diada per presentar en format de llibre les 8.441 iniciatives registrades pel PP durant el mandat. Un total de 35 volums que inclouen les propostes que defensarà durant la campanya. “M’he compromès a no fer cap promesa que no hagi estat capaç de defensar en els últims anys com a regidor”, ha dit.

L’alcaldable del PSC, Jaume Collboni, ha regalat un llibre a la resta de candidats a l’alcaldia “perquè és un dia de llibres i de cultura”. Per ell s’ha reservat ‘Si els alcaldes governessin el món’, de Benjamin R. Barber, i de fet, això és el que espera fer d’aquí a poc més d’un mes: “Vull ser i seré el proper alcalde de la ciutat de Barcelona”, ha dit.

Ada Colau, l’alcaldable de Barcelona en Comú, ha aprofitat el Sant Jordi per reivindicar Barcelona com una capital de “cultura local i popular” on s’ha de potenciar “la lectura i uns equipaments de referència com les biblioteques municipals”, que fins ara, ha afegit, han estat molt ‘descuidades’.”

A la parada d’Esquerra a la Rambla, l’alcaldable Alfred Bosch ha signat exemplars del seu llibre ‘Como amigos’. La independencia de Catalunya interesa a los españoles’. Bosch ha aprofitat per llançar un missatge en clau nacional però també municipal: “avui és un dia per dir “sí” a Barcelona, per dir “sí” a Catalunya, a la llibertat nacional i la justícia social”.