ALFRED BOSCH, alcaldable d'ERC+MES "Si jo sóc alcalde, la PIMEC estarà al Consell Econòmic i Social de la ciutat de Barcelona. Si jo sóc alcalde, es farà tot el possible perquè les subcontractacions no provoquin morositat i no perjudiquin les petites i mitjanes empreses terceres subcontractades per aquelles que ha contractat l'Ajuntament."

El candidat republicà ha destacat la “bona sintonia” que hi ha hagut en la reunió amb representants de PIMEC. Alfred Bosch els ha traslladat el compromís de no incrementar la pressió fiscal i de lluitar contra la morositat en les empreses contractades per l’Ajuntament que tenen, a la vegada, empreses subcontractades. “Si jo sóc alcalde, es farà tot el possible perquè les subcontractacions no provoquin morositat i no perjudiquin les petites i mitjanes empreses”, ha dit Bosch.

L’alcaldable d’ERC+MES ha promès que PIMEC serà present al Consell Econòmic i Social de Barcelona si és alcalde i ha anunciat la intenció d‘incloure clàusules de proximitat als contractes públics per no discriminar les petites i mitjanes empreses. Alfred Bosch ha destacat de la gestió de Xavier Trias el pagament de factures a 30 dies als proveïdors municipals, que ha dit que mantindrà, però ha retret al govern municipal la burocràcia a l’hora d’atorgar llicències d’activitat. Per això, el candidat ha dit que treballarà per agilitzar aquests tràmits.