JAUME COLLBONI alcaldable del PSC "L'alcalde Trias s'haura de prendre molt seriosament aquest toc d'alerta, aquest retret de la Junta Electoral. El que ha passat és molt greu, li han dit que ha vulnerat la Llei electoral i que, per tant, està trencant les regles del joc."

En resposta a les declaracions de Trias, que ha demanat aquest diumenge a l’oposició que es prengui el tema amb més “sentit de l’humor”, Collboni ha assenyalat que “prendre’s amb sentit de l’humor l’incompliment de la llei no té res de graciós” i que l’alcalde ha de ser un “exemple per als barcelonins als qui s’exigeix el compliment de la llei”.

Per l’alcaldable del PSC, la Junta Electoral ha dit a Trias que “està vulnerant la llei electoral i que, per tant, està trencant les regles del joc i això és molt greu”.

En l’acte de presentació del programa electoral, Collboni s’ha compromès a crear 30.000 llocs de treball, 10.000 dels quals s’aconseguirien reprenent les obres d’infraestructures pendents com la línia 9 del metro i la Sagrera. L’alcaldable socialista creu que també es poden generar 10.000 llocs de treball en un pla de rehabilitació d’edificis i habitatges antics i 10.000 donant més suport als emprenedors i les mitjanes empreses. Són els eixos d’un programa amb el qual aspiren a tornar a governar a l’Ajuntament.