Cap de setmana de Carnaval a Barcelona amb rues i disfresses però també amb molta música. El periodista musical i col·laborador del ‘Plaça Tísner‘, Nando Cruz, fa una tria al programa d’aquesta varietat de propostes que s’ofereixen a la ciutat. Uns concerts en què la cultura llatina i nord-americana tenen molta presència. Pots veure la secció sencera en el vídeo.

The Big Easy’s Crew

Aquesta agrupació d’artistes de música nord-americana té un repertori especial del Carnaval de Nova Orleans. Hi haurà cantants de diferents grups de jazz i R&B, com ara la Fundación Tony Manero i A contra Blues, entre d’altres. El concert es pot veure en directe aquest dissabte, a les 22 hores, al Marula Cafè del barri Gòtic, ubicat al carrer dels Escudellers.

Carnaval Bravo Brasil Candeleros

Si es vol gaudir de música llatinoamericana, dissabte, a les 20.30 hores, se celebra el Carnaval Bravo al Paral·lel 62. Aquesta proposta apropa a la nit barcelonina els ritmes brasilers i realitza un concurs de disfresses. A través de les sessions de discjòqueis, sonaran diversos gèneres de música llatina, com la salsa, la cúmbia, el merengue, la bachata, el reggaeton i el boogaloo, entre molts altres. A més, vindran dues orquestres en directe, La Gozadera BCN i els Candeleros, que tocaran salsa i cúmbia, respectivament.

Barranquilla Colòmbia

Aquest dissabte tindrà lloc un carnaval de Barranquilla al Gòtic. La festa colombiana s’anomena Entren que Caben 100 i serà a l’espai de festes del restaurant El Gallinero BCN, situat al carrer del Carme, 42.

Gran Rua del Carnaval de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Al carrer també s’hi organitzen festes i comparses per a tota la família, com la desfilada de Carnaval del districte de Sants-Montjuïc. Aquest dissabte, a partir de les 17 hores, ballaran pels carrers de Sants, Hostafrancs i la Bordeta diferents comunitats, per reflectir la diversitat de cultures i tradicions que hi conviuen. Algunes de les danses més populars d’aquesta rua són les caporales, la morenada i la saya, originàries del Perú i Bolívia. També hi participen diverses agrupacions d’Amèrica Llatina, com equatorians, xilens i argentins.

A més, fins a les 20 hores, al Casinet d’Hostafrancs – Cotxeres de Sants hi actuarà la Banda Internacional Explosión BCN.

Sentimiento Cimarrón

L’agrupació de dansa Sentimiento Cimarrón serà al Diobar, on acollirà gran varietat de músiques colombianes aquest divendres i dissabte a la nit.