(ACN) Dos anys després de la publicació de ‘Suposo que l’amor és això’, Ginestà, grup format pels germans Pau i Júlia Serrasolsas, torna amb ‘Vida meva’, el quart treball de la seva trajectòria. Si Ginestà s’havia caracteritzat per temes pop intimistes, la banda ha decidit introduir-se en el món del pop electrònic: “‘Vida meva’ és un disc encarat a rebentar l’escenari i fer que la gent balli”, afirma Pau Serrasolsas.

‘Vida meva’ està dividit en dues parts: la cara A recull les cançons d’amor cap a la parella amb un inici més eufòric i enamorat, que acaba en un trencament que dona pas a la cara B. El significat del títol és doble. La primera cara del treball parla d’una relació amorosa i l’expressió “vida meva” és la forma afectuosa de referir-se a la parella, mentre que a la segona part, després de la ruptura, el “vida meva” és una expressió que fa referència a un mateix i a la vida.

Disc en ordre cronològic

Júlia Serrasolsas s’ha mostrat orgullosa que l’àlbum s’ha fet respectant l’ordre de quan van ser escrites les cançons perquè l’oient quan les escolti pugui entrar a la història i fer-se-la seva. “Com si fos un diari”, afegeix. Destaca que en un moment en què la industria i tot va tan ràpid, fer un disc conceptual que va per ordre cronològic és una aposta. “Ara la majoria de treballs que es fan són de single i en aquest sentit seguim sent un grup molt romàntic”.

“Cançons que ens emocionin”

Els dos germans han tingut molts debats sobre què volen fer en el món de la música i quina és la seva finalitat. Van arribar a la conclusió que volen fer cançons que els agradin a ells. “Més vestides d’electrònica o de la manera que sigui són les nostres cançons amb les nostres lletres i hem pres la decisió de fer cançons que ens emocionin i, si és així, és més probable que emocionin les persones que van als concerts”. Pau Serrasolsas afegeix que no volen competir amb ningú, sinó que volen fer “cançons boniques”.

El 12 d’abril a Barcelona

La gira de ‘Vida meva’ començarà el 5 d’abril al Teatre Municipal de Girona en el marc de l’Strenes i seguirà el 12 d’abril a la sala Paral·lel 62 de Barcelona en el marc del Cruïlla Primavera; el 19 d’abril, a l’Auditori Nacional d’Andorra; el 25 d’abril, a la Sala Moon de València, i el 26 d’abril, al Kursaal de Manresa.