Avió de Vueling a l'aeroport del Prat

(ACN / Redacció) Vueling ha posat a la venda els bitllets per a la campanya d’estiu amb 102 rutes i 1.200 vols setmanals a l’Aeroport de Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. Fins a 76 d’aquests trajectes seran a destinacions internacionals, amb quatre connexions a països nòrdics: Göteborg (Suècia), Billund (Dinamarca) i Bergen i Stavanger (Noruega). La companyia aèria també reforçarà les freqüències en 15 rutes essencials a l’aeroport del Prat amb l’objectiu d’oferir un ventall més ampli d’horaris.

“La recuperació de la mobilitat aquest estiu serà fonamental per reactivar la vida econòmica i social dels nostres ciutadans”, ha apuntat el president de Vueling, Marco Sansavini, que ha reclamat que s’aixequin “progressivament” les restriccions i s’instauri el passaport sanitari.

A tot l’astat, Vueling oferirà aquest estiu fins a 317 rutes i més de 1.800 vols setmanals. A la programació s’hi sumen 12 rutes internacionals inèdites que connectaran Espanya amb Dinamarca (Billund i Copenhaguen), Portugal (Porto) i el Regne Unit (Londres).

La UE prepara el passaport sanitari

El projecte de passaport sanitari encara no s’ha definit, però l’objectiu de la UE és que els ciutadans que vulguin viatjar, puguin acreditar que han estat vacunats contra la covid-19, que tenen anticossos per haver passat el virus o que ha donat recentment negatiu en una prova diagnòstica. A Espanya, el Ministeri de Sanitat ja ha dit que vol que estigui llest el mes de juny.