Fa més de 20 anys que demanen que es cobreixi o soterri la ronda de Dalt, però aquest objectiu encara els queda lluny. Van arribar a un acord amb l'antic Ajuntament i es va licitar la redacció de l'avantprojecte, però l'actual govern ha fet marxa enrere. Proposen construir dues pasarel·les en el tram que és a tocar de Sant Genís i la Teixonera, i un calaix a la part del Parc de la Vall d'Hebron. Els veïns ho consideren insuficient. JOAQUIM CAMA, AV Parc de la Vall d'Hebron "Continuem reclamant que es respecti l'acord que teníem amb l'Ajuntament i que es continuï amb la redacció dels avantprojectes, perquè sinó no sabrem ni quant costa ni quins inconvenients tècnics té." Van participar en el procés participatiu Decidim Barcelona i la seva proposta va obtenir més de 1.700 vots. Critiquen que l'han agrupada amb una de l'Administració que tenia 170 suports i amb la qual no estan d'acord. JOAQUIM CAMA, AV Parc de la Vall d'Hebron "Considerem que hi ha una manipulació intolerable. La nostra ja no és ni la més votada ni s'ha mantingut el nostre contingut. Estem molt decebuts perquè no reflecteix el que ha votat la gent." Per això, demanaran una entrevista amb el síndic de greuges de la Generalitat i de l'Ajuntament, per denunciar el que consideren una violació del dret a participació.

Els veïns de la Teixonera, Sant Genís dels Agudells, Parc de la Vall d’Hebron, Montbau i Font del Gos es mostren decebuts amb el procés participatiu Decidim Barcelona. Joaquim Cama, membre de l’Associació de Veïns Parc de la Vall d’Hebron, assegura que els resultats que es mostren ara al web municipal estan manipulats. La seva proposta va obtenir 1.720 vots, però l’han agrupada amb una altra de l’Administració que va obtenir-ne 170 suports, amb la qual cosa no estan d’acord: “La nostra proposta era la més votada, ja no està en primera posició i ningú no ha respectat el nostre contingut. El procés no reflecteix la voluntat de la gent”.

Fa més de 20 anys que demanen que es cobreixi i soterri la ronda de Dalt. Diuen que són barris discriminats per l’Ajuntament, ja que en altres trams s’han fet obres per millorar aquesta infraestructura viària i els entorns. Van arribar a un acord amb l’anterior equip de govern, però l’actual ha fet marxa enrere. L’executiu d’Ada Colau proposa construir dues passarel·les en el tram que és a tocar de Sant Genís i la Teixonera, i un calaix a la part del Parc de la Vall d’Hebron. Els veïns ho consideren insuficient. Demanen que s’acabi la redacció de l’avantprojecte que es va licitar per tal de saber quin seria el calendari i el pressupost del projecte.

Recentment es van reunir amb l’actual Ajuntament, però les negociacions no van arribar a bon port. Joaquim Cama explica quines mesures volen emprendre ara, després de “la farsa” que ha representat per a ells el procés participatiu del Programa d’Actuació Municipal (PAM): “Demanarem una entrevista amb els síndics de greuges de la Generalitat i de l’Ajuntament per denunciar aquesta violació del dret a participació”.