La regidora qualifica la trobada via Facebook com “una de les reunions més desagradables des que estic al càrrec” i reconeix que encara se sent “indignada”. Explica que l‘empresari li va insinuar que si es negava a les seves demandes tindria “problemes mediàticament” i que li va demanar que li posés la seva resposta per escrit per “portar-ho a les instàncies que pertoquin, és a dir, que t’empaperaran”.

En el seu text, Pin explica que no fa públic el nom de l’empresari perquè -diu- “com és lògic, no vaig gravar la conversa“, que va tenir lloc al seu despatx. La regidora argumenta que és “legítim que algú defensi els seus interessos, però no que es passin la reunió fent-te advertències i demostracions de poder. D’un poder que suposo que en altres èpoques han ostentat”. També critica l’actitud paternalista amb què la va tractar l’empresari pel “fet de ser una dona jove”.

Pin conclou que sempre que li pregunten què ha canviat a l’Ajuntament des que hi governa Barcelona en Comú respon que “ara tractem tothom per igual” i assegura que les “influències i advertències s’han convertit en una anècdota”. Pin acaba el text amb humor i explica que després de “l’enèsima advertència” va pensar que “en lloc de quedar amb un empresari, estava tenint una reunió amb l’antivirus Panda”.